Az aktív kikapcsolódás előnyei

A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

Manapság egyre inkább hajlamosak vagyunk arra, hogy szabadidőnket a kanapén pihenve, a közösségi média felületek böngészésével töltsük el. Sokan vannak, akik meglehetősen zsúfolt időbeosztás szerint élnek, így nem is csoda, hogy csak arra vágynak, hogy néhány órára kiszakadjanak az aktív cselekvésből és élvezzék az üresen pergő órák nyújtotta pihentető érzést. Egy kis kikapcsolódásra kivétel nélkül mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy teljes életet élhessen, azonban fontos, hogy képesek legyünk minőségi időt eltölteni saját magunkkal és a szeretteinkkel is. Fontos, hogy ezen a területen is megőrizzük az egyensúlyt az életünkben.

Milyen az aktív pihenés?

Az aktív pihenés általában kellemes fáradtságot eredményez, hozzásegíthet minket ahhoz, hogy testileg és szellemileg is regenerálódjunk. Ilyen tevékenységeket végezve magunk mögött hagyhatjuk a komfort zónánkat, élményekkel és tapasztalásokkal lehetünk gazdagabbak, bizonyos helyzetekben pedig akár fejlődést is tapasztalhatunk saját magunkon.

Fiziológiai szempontból is nagyon kedvező lehet, ha aktívak vagyunk szabadidőnkben, ugyanis bizonyos tevékenységek lehetővé teszik az izomtónus fenttartását és a test normál működését.

Kinek ajánlott?

Nem túlzás kijelenteni, hogy jóformán mindenkinek. Kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek, hiszen a pozitív hatások kortól függetlenül megfigyelhetőek lesznek.

Mi legyen a program?

Szabadulószobáink kiváló lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy aktívan töltsük el a szabadidőnket. Egy teljes órán keresztül betekintést nyerhetünk egy teljesen új világba, miközben az agytekervényeinket is van lehetőségünk alaposan megmozgatni. A csapattagoknak összehangolva és egymásra támaszkodva kell megoldaniuk a feladványokat, ráadásul anélkül, hogy kifutnának az időből.

Ez a programlehetőség izgalmas és különleges tapasztalást biztosít mindazoknak, akik szeretik a kihívásokat és a rendkívüli történeteket. Azt nem garantáljuk, hogy nem fogtok kellemesen elfáradni, de biztosak vagyunk abban, hogy az élmény kárpótolni fog benneteket ezért!  

Információk

Időpontfoglalás