A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

Ahogy ígértük, most érkezik a második bejegyzés a másik szobánkról, vagyis a CODE13-ról. Ez szintén egy izgalmas szabadulószoba, amit semmiképpen nem érdemes kihagyni. Olvass tovább és megtudod miért.

”1986-ot írtunk. Ti, történetünk magánnyomozói csupán megfigyelőképességetekre hagyatkozva, kristálytiszta logikával felfegyverezve igyekeztek egy gyilkos járvány elterjedését megakadályozni.

A megbízó egy bizonyos Dr. D., aki kollégája eltűnése ügyében keresett fel Benneteket. Az áldozat – Dr. Stein – jó nevű orvos-kutató, aki egy rejtélyes, a teljes emberiségre halálos fenyegetést jelentő vírus ellenszerének kifejlesztésén fáradozott, mely a XX. század közepén ütötte fel a fejét, de mostanra egyre nagyobb iramban terjed. A híresztelések szerint a professzor már a kísérletei végéhez közeledett, amikor rejtélyes körülmények között eltűnt.”

Mielőbb meg kell találnotok a szérumot Dr. Stein laboratóriumában, és átadni azt Dr. D.-nek, mielőtt az rossz kezekbe kerülne. Jobb lesz sietni, mivel összesen 1 óra áll rendelkezésre az esetet felgöngyölítéséhez. Utána megérkeznek a hatóságok és ki tudja, talán sosem kerül nyilvánosságra az ellenszer előállításának eleddig ismeretlen módja!

A Code13-ban hiteles játékkörnyezet, újszerű feladványok és sok elektronikus furfang vár!

Gyertek és segítsetek megmenteni az emberiséget a halálos vírustól! A linken keresztül máris foglalhattok szobát: https://izgiroom.hu/idopontfoglalas/

Információk

Időpontfoglalás