Hogy készülj, ha hozzánk érkezel?

A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

Akár gyerek, akár csak felnőttekből álló csapatról beszélünk, fontos, hogy lélekben felkészülj erre a programra. Sokan most azt gondolják, hogy egy 1 órás programra, miért kell felkészülni? Erre egyszerű a válasz: egy vacsorára is előkészül az ember, hiszen felöltözik, lefoglalja az éttermet és odafigyel, hogy üres hassal érkezzen. Minden programra rá kell hangolódni, így a szabadulószobára is.

Bár az előző bejegyzésünkből kiderült, hogy nem igényel előképzettséget a program, azt javasoljuk, olvassátok el újra az oldalon a kiválasztott játék történetét és célját.

Ami a ruházatot illeti, nem kell kiöltöznöd, ha nem kötöd össze egy másik eseménnyel. Elég, ha kényelmesen öltözöl. Ha viszont mégis az elegáns öltözetet választanád, tudnod kell, hogy itt nem koszolódik be a ruhád.

Érdemes hamarabb érkezni egy kicsit, hogy ne rohanva ess be hozzánk. Az a gond a késéssel, hogy szobáink egymás után ki vannak adva, ezért egy kis késést sem tudunk belekalkulálni az időbe. Sajnos, ha késtek, a saját időtökből vesztetek, ráadásul fölösleges stressz is ér.

Mindössze ennyire kell / ajánlott figyelned. Semmi más nem szükséges, ahhoz hogy kiszabadulj csak a jókedved és a remek csapatod!

Információk

Időpontfoglalás