Jogi nyilatkozat

Az Izgulda Bt. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Izgulda Bt.. weboldalának szöveges, képi tartalma és szerzői jogai a céget illetik meg. Az Izgulda Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül, tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.

A honlapon megjelent adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges elírásokért, pontatlanságokért az Izgulda Bt. nem vállal felelősséget. Az Izgulda Bt. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza vagy elérhetőségét megszüntesse, továbbá nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Az Izgulda Bt. honlapján megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cég neve és logója az adott cég védjegye.

Az Izgulda Bt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Izgulda Bt. weboldala kapcsolódna.

Az Izgulda Bt. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából,
elérhetetlenné válásából, a honlapja tartalmának harmadik fél általi
megváltoztatásából származó károkért.

Az www.izgiroom.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén, pl: link oldalon vagy egyéb a honlap tartalmába vágó weboldalon.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, és ebben az esetben erről előzetes engedélyét kérjük.

Az Izgulda Bt. továbbá fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.

Információk

Időpontfoglalás