Miért érdemes konstruktív céges csapatépítőt szervezni?

A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

Rengeteg vállalatnál a céges csapatépítő kimerül egy néhány havonta megrendezett össznépi evés-ivásban. Ezzel alapvetően nincs is probléma, hiszen ezek a rendezvények mindenkinek örömet okoznak beosztástól és munkakörtől függetlenül, azonban sajnos tényleges csapatépítő funkciója nincs ezeknek a rendezvényeknek. Elmondjuk, hogy miért!

1. Klikkesedés

Bármennyire is szép az elképzelés, sajnos az emberek szeretnek ragaszkodni a megszokott kapcsolati körükhöz. Ez azt jelenti, hogy a rendezvényre érkezve senki nem akar majd vegyülni és nyitni az ismeretlen kollégák felé. Ha tényleg azt szeretnénk elérni, hogy valami fejlődés történjen, akkor ki kell mozdítani a dolgozókat a komfortzónájukból. Ez nem mindig egyszerű, de hosszú távon meg fogják hálálni!

2. Mélységek és magasságok

Mindannyian emberből vagyunk és hibázni emberi dolog. Sajnos nagyon kevesen tudnak ellenállni az ingyen étel és ital csábításának. Ebből az következik, hogy egy idő után a csapat nagy része nem lesz a legjobb formában. Erre a kikapcsolódási módra is szükség van, hiszen szuper dolog néha kiereszteni a gőzt, azonban ez nem lendíti előre a fejlődést.

3. Monotonitás

Bár rendkívül vicces történetek születhetnek egy-egy ferde estéből, de véleményünk szerint csak kevesek ingerküszöbét lépik át ezek az események. Egy csapatépítő akkor jó, ha izgalmas és különleges, érdemes felpezsdíteni a dolgozókat.

A szabadulás során a résztvevők megismerhetik a csapattársaikat és ezzel együtt egy kicsit önmagukat is. Ugye, hogy milyen jól hangzik? Akkor foglaljatok hozzánk időpontot minél hamarabb, várunk Titeket szeretettel!

Információk

Időpontfoglalás