A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

Voltál már nálunk? Kiszabadultatok? Vagy még csak ott tartasz, hogy felméred a terepet, hova, melyik pályára érdemes menni. Hozunk egy két bejegyzésből álló segítséget a két szobánkról és témáiról. Ahogy a címből is kiderül, ez a bejegyzés a NAPCHE-ról szól. De, hogy mit rejt ez a sejtelmes cím, az kiderül a lenti leírásból:

Az 1950-es években kalandorok egy csapata Közép-Amerikában fosztogatott. Fosztogatásaik során számos ősi maja kincs is a birtokukba került, köztük a maja napisten, NAPUCHE aranyszobra is. Tudták, hogy a szobor mágikus erővel rendelkezik, és Mexikóban berendezett titkos bunkerükben azon munkálkodtak, hogy a szobor által felélesszék a napistent és általa képesek legyenek aranyat csinálni. Ám az ekkor kitört a mexikói polgárháború miatt mindent hátrahagyva, hirtelen el kellett hagyniuk bázisukat, amely azóta is érintetlen maradt.

A napisten szobrának elrablása után tudósok arra lettek figyelmesek, hogy a nappalok napról- napra rövidülnek, az éjszakák, a sötétség pedig egyre hosszabbra nyúlik. Tudományos magyarázatot nem találtak erre. Ám a maja kultúrát kutató régészeknek napjainkban sikerült megfejteniük egy maja feljegyzést, mely pontosan leírja a fenti történetet.

A maja jóslat alapján sikerült beazonosítani a bunker földrajzi helyét is, ahol a kalandorok a napisten szobrát hagyták. Ám az is szerepel a szövegben, hogy az átok szerint, ha a bunkerbe való belépés után 60 percen belül nem élesztik fel a napistent, a világra örök sötétség borul.

FONTOS!

A Napistent nem elég megtalálni! Fel is kell éleszteni! És hogy honnan fogjátok tudni, hogy sikerült-e? Tudni fogjátok!

A NAPUCHE szabadulószoba ötvözi a múlt eszközeit a modern technikával. Sok elektronikus furfang, meghökkentő feladvány, fények és árnyak, hangok és hiteles játékkörnyezet vár Benneteket!

Néhány elengedhetetlen részlet a jelentkezés előtt:

  • A szabadulószobák 12 éves kor alatt kizárólag szülői felügyelettel/csapatban vehetők igénybe.
  • A játékvezető/animátor által adott instrukciókat kérjük tartsák be.
  • A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!
  • A szabadulószobákban lévő eszközökön található kiírásokat mindenkinek figyelembe kell vennie, továbbá a kellékek rendeltetésszerű használatáért felelősséget kell vállalnia az esetleges baleset elkerülése és a saját testi épsége érdekében, ellenkező esetben a játékvezető/animátor felszólíthatja a vendéget/vendégeket a szabadulószoba elhagyására.

Várunk szeretettel minden családot, baráti társaságot, kicsit és nagyot egyaránt. Jelentkezzetek be: https://izgiroom.hu/idopontfoglalas/

Információk

Időpontfoglalás