Szabadulószoba ajándékutalvány

A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

Az ajándékvásárlás nem mindig könnyű feladat, különösen akkor, ha egy számunkra kedves személyt évente többször is meg akarunk lepni valamilyen esemény alkalmából. Ha mindig valami újjal akarunk előrukkolni meggyűlhet a bajunk a válogatással, ez egyáltalán nem szégyen. Fogyasztói társadalomban élünk, így szinte minden terméktípusból végtelen palettából választhatunk, így a vásárlásnak csak a képzeletünk szabhat határt.

Könnyű elveszni a végtelen lehetőségek között, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy egyszerűen nincs megfelelő ötletünk egy adott személy számára. A tárgyak idővel elhasználódnak vagy elavulttá válnak, a divat idővel megváltozik, az ízlésünk és a preferenciáink pedig átalakulnak. Az emlékek azonban megmaradnak, fejlesztenek és gazdagítanak minket, így ki kell jelentenünk, hogy egy megfelelő program, egy megfelelő személynek tökéletes ajándék lehet.

Egy szabadulószoba ajándékutalvány tökéletes ajándék lehet egyrészt azoknak, akik szeretik a rejtvényeket és az izgalmas kalandokat, illetve akár azoknak is, akik szeretnek újdonságokat kipróbálni.

Ajándékutalványunk megvásárolható mind a szabadulószoba mind az Izgiland játszóház recepcióján a törökbálinti Auchan korzón. Fontos információ, hogy az ajándékutalvány nem váltható készpénzre és a kiállítástól számított 1 évig érvényes. Igénybevételéhez helyszíni vagy online bejelentkezés szükséges! Az ajándékutalvány névre szólóan kerül kiállításra és bármelyik szobánkba szabadon felhasználható.

Szobáinkkal kapcsolatban az alábbi linkeken érdemes tájékozódni:

Információk

Időpontfoglalás