Csapatépítés szabadulószobáinkban

Nem mindennapi csapatépítő élményre vágytok? Rendezzétek meg nálunk céges eseményeteket, hívjátok a csapatot, és oldjátok meg együtt a rejtélyeket szabadulószobáinkban! Szórakozás és csapatszellem erősítése egy emlékezetes kaland keretében.

Rendezvényhelyszín minden alkalomra

Egyedi és izgalmas programokkal, lelkes csapatunkkal biztosítjuk, hogy felejthetetlenül jó hangulatban töltsetek nálunk minden percet!

Miért válasszatok minket?

szervezd hozzánk a rendezvényed

Családi Nap

Tökéletes helyszín egy felejthetetlen családi napra, ahol a játékok és rejtvények nem csak szórakoztatnak, hanem össze is hoznak benneteket. Itt minden generáció megtalálja a maga örömét, miközben együtt nevettek és töritek a fejeteket.

Rendezvények gyerekeknek

Szervezzétek meg a legjobb gyerekzsúrt nálunk, ahol a kicsik kalandokon és izgalmas játékokon keresztül fedezhetik fel a kreativitásukat. Minden részletre odafigyelünk, hogy ez a nap különleges és emlékezetes legyen a gyerekek számára.

Csapatépítő

Kerestek egy új és izgalmas módot a csapatépítésre? Nálunk a közös feladványok megoldása során nem csak erősíthetitek a csapatszellemet, hanem egy szuper hangulatú napot is eltölthettek együtt, ami új energiával tölt fel mindenkit a munkához.

Információk

Időpontfoglalás

Ajánlatkérés

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!