Szabadulószoba gyerekeknek is?

A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

Bár sokan vannak, akik a különböző játékokat egyértelműen a gyermekekhez kötik, a szabadulószobák ebből a szempontból különleges megítélésnek örvendenek. Mivel bizonyos feladatok nehezek, komplikáltak, vagy legalábbis rendkívül elgondolkolkodtatóak lehetnek, vannak, akik úgy gondolják, hogy ez a programlehetőség nem a legmegfelelőbb a gyermekek számára. Ez azonban egy tévhit.

Nem is gondolnánk, hogy a gyermekek mennyire ügyesek lehetnek ezekben a feladatokban, hiszen ők sokszor teljesen máshogy gondolkodnak, mint a felnőttek. A feladatok megoldásához nem szükséges lexikális tudás, vagy rendkívül nagy élettapasztalat, így szobáinkat mindenkinek ajánljuk, akik szeretik az izgalmas fejtörőket és a logikai játékokat.

Nálunk akár születésnapozásra is van lehetőség, ezt fiatal látogatóinknak is előszeretettel ajánljuk. Plusz, mivel az Izgiroom igyekszik a piaci igényeket maximálisan kiszolgálni, ezért nemcsak ajándékutalvány vásárolható, hanem egy vele egybekötött „minimbuli” is, amely az alábbi elemeket tartalmazza:

  • 1 óra játékidő
  • 30 perc ünneplés

A játék után tortát és üdítőt szolgálunk fel. A szülinapos felköszöntése mellett ez egy kiváló jutalom is lehet a lelkes résztvevőknek. Fontos, hogy ha „minimbulit” rendelsz, légy szíves az izgiroom@gmail.com címre írj egy megrendelő levelet, a tárgya „SZÜLINAPI MINIBULI” legyen, és add meg az alábbi információkat.

  • mikor, melyik pályán és hány fő játszik
  • add meg a torta ízesítését

Nagyon fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a szabadulószoba kortól és nemtől függetlenül is egy kiváló programlehetőség. Megdolgoztatja az agyat, bárki számára sikerélmény érhető el a feladványok megoldásában. Szobáink akár már 2 fős létszámtól foglalhatóak, azonban gyermekek részvételével azt javasoljuk, hogy legalább 4 fős csapattal kezdődjön meg a kalandozás. Szobáink családi programként is megállják a helyüket, hiszen a gyermekek és a felnőttek is egyaránt élvezni fogják a feladványok megoldását.

Információk

Időpontfoglalás