Szabadulószoba kollégákkal?!

A JÖVŐBEN NEM VÍZBŐL VAGY ÉLELEMBŐL LESZ EGYRE KEVESEBB, HANEM NAPFÉNYBŐL!

A céges csapatépítők rendkívül fontosak a különböző cégek életében. A legtöbb vállalatnál a dolgozóknak támaszkodniuk kell egymás szakértelmére a munkavégzés során, közösen kell bizonyos helyzeteket megoldaniuk. Ehhez elengedhetetlen a csapatmunka és a gördülékeny kommunikáció, ami bár nem mindig adott, de szerencsére nagyon könnyen fejleszthető!

Az együttműködés nem csak a közös munkavégzés kapcsán rendkívül fontos, így azoknak is szükségük lehet ezekre a programokra, akik egymástól függetlenül intézik a munkafolyamatokat. Egy jó csapatépítő segítséget nyújthat egy pozitív irodai légkör kialakításában, közös témát biztosíthat azoknak is, akik érdeklődési körben kicsit távolabb helyezkednek el egymástól.

Nem csak a konkrét csapatépítés és szórakozás miatt érdemes minket választanotok a céges csapatépítőtök helyszíneként. Bár csak egy óráról van szó, a játék rávilágíthat a csapattársak rejtett tulajdonságaira és erősségeire, ezáltal egymás megbecsülése is erősödhet ezi idő alatt. Egészen különleges csoportdinamikai helyzetek, meglepetések és fordulatok alakulhatnak ki, hiszen az egyik legfontosabb kritérium, hogy a cél csak közösen érhető el. Egymásra támaszkodva lehet legjobban és legeredményesebben leküzdeni az akadályokat.

A játék során elengedhetetlen a kommunikáció, nem maradhatnak kimondatlan ötletek. Ennek köszönhetően a félénkebb, visszahúzódó csapattagok is kiteljesedhetnek. Természetesen a játék során is felmerülhetnek konfliktusok a csapattagok között, azonban ezeknek az elakadásoknak a feloldása elengedhetetlen a hatékony együttműködés érdekében. Ezzel pedig tovább fejlődhet a csapat. Hát nem tökéletes?

„Az együttműködés az elmék házassága. Amikor két vagy több ember összedugja a fejét, és életre keltenek egy ötletet, mindenki a saját kreativitását és ihletét beleadja a legjobb végeredmény eléréséhez. Az együttműködés lényege addig gyúrni közösen egy ötletet, amíg az jobb nem lesz, mint a résztvevők egyedi elképzelései.” – Scarlett Johansson

Információk

Időpontfoglalás